Spoštovani,

danes je izšla nova številka glasila Trepetlika. Kljub milo rečeno čudni pomladi, se situacija počasi normalizira. Odpadlo je mnogo dogodkov; naših rednih dejavnosti, večdnevnih izobraževalnih srečanj, obeležitev 30 letnice delovanja, nacionalna konferenca ob svetovnem dnevu parkinsonove bolezni, simpozij v Mariboru… . Nekateri izmed njih so nadomestljivi in jih bomo izvedli jeseni ali naslednje leto, drugi spet ne. Covid 19 nam je prinesel spremembe…Vsi skupaj moramo obdržati odgovorno obnašanje, kajti oboleli s parkinsonovo boleznijo spadate med najranljivejše, rizične skupine.

Ena izmed pozitivnih stvari, ki se je zgodila zaradi korone je zagotovo debelejša Trepetlika. »Za vsakega nekaj« pravi urednica Magda. Vsi člani jo boste dobili v poštne nabiralnike naslednji teden. Za vse druge, ki bi vas naše glasilo zanimalo…dobite ga lahko na sedežu društva Trepetlika.

Želimo vam lepe poletne mesece, jeseni pa vabljeni, da se v čimvečjem številu udeležujete organiziranih društvenih dogodkov in pri njih aktivno sodelujete. Vaše pobude in predlogi so vedno dobrodošli, prav tako tudi članki za novo številko glasila, ki bo predvidoma izšla sredi decembra.

Pozdravljeni torej in kmalu nasvidenje!

Ekipa društva Trepetlika

Glasilo Trepetlika številka 40, junij 2020

Shares
Share This