Dragi člani,

v letu 2020 smo se verjetno več srečevali v mislih kakor v živo. V jesenskem času bomo v okviru psihološke podpore vrata društva odprli manjšim srečanjem. Poskrbeli bomo za varno razdaljo, razkužila in prišli bomo z maskami. Srečanja se udeležite tisti, ki se počutite zdravi in le v kolikor bi vam srečanje v živo prijalo. Vabljeni ste tako oboleli kakor svojci.
Prvo srečanje bo v sredo, 7. 10. 2020, ob 17:30 v prostorih društva Trepetlika, enota Ljubljana. Zaključek predviden med 18:30 in 19:00.
Na srečanju se boste dogovorili o podrobnostih naslednjih srečanj, namenjenih psihološki podpori obolelih in skrbnikov. Srečanja bo vodila Miša Bakan, mag. psih. Prosimo vas, da svojo udeležbo napoveste. Prijave sprejemamo na društven elektronski naslov:  drustvo_trepetlika@t-2.net> ali pa v dopoldanskem času pokličete na telefon 031 337 752.
Tisti, ki se srečanja ne boste udeležili in bi želeli podeliti svoje razloge ali bi se želeli pogovoriti o pričakovanjih glede sodelovanja v bodoče, se lahko pogovorite z mag. Miso Bakan po telefonu(040 662 313) ali ji napišite sporočilo  na mis.bakan@gmail.com .
Vaših razmišljanj bo vesela.

Pozdrav s Trepetlike

Shares
Share This