Spoštovani,

Trepetlika, društvo bolnikov s parkinsonizmom in drugimi ekstrapiramidnimi motnjami namerava izpeljati

1.DRŽAVNO PRVENSTVO IGRALCEV NAMIZNEGA TENISA S PARKINSONOVO BOLEZNIJO.

Državno prvenstvo bomo izpeljali takoj, ko bo to zaradi ukrepov v povezavi s covid-19 situacijo mogoče. O točnem datumu prvenstva boste pravočasno obveščeni. Prvenstvo bo potekalo v v dvorani Tabor, Koresova ulica 7, Maribor.

Organizator tekmovanja je društvo Trepetlika, izvajalec tekmovanja pa Trepetlika enota Maribor. Tekmovanje v namiznem tenisu za bolnike s PB se izvede v skladu s Tehničnim pravilnikom za organizacijo in izvajanje tekmovanj v namiznem tenisu.

Razpis tekmovanja: se objavi na spletni strani društva Trepetlika in pošlje vodjem enot za informiranje in za izpolnitev podatkov o tekmovalcih.  

Prijava na tekmovanje: Tekmovalci  se prijavijo vodji enote, ki vpiše VSE njihove podatke v priloženo tabelo in jih, OBVEZNO s priloženo medicinsko dokumentacijo, pošlje organizatorju na e-mail: vinko.kurent@triera.net najkasneje 2 tedna pred prvenstvom.

Pravica nastopa: Udeleženci tekmovanja so lahko igralci namiznega tenisa, ki so po diagnozi Parkinsonovi bolniki, kar je dokazljivo organizatorju iz priložene medicinske dokumentacije iz ZADNJEGA KONTROLNEGA PREGLEDA bolnika pri specialistu. Po kontroli podatkov in dokumentacije se prijava bolnika sprejme ali zavrne in o tem obvesti vodjo enote ta pa bolnika. Za dodatne informacije lahko pokličite g. Vinka na 041 612 476.

Kategorije: Tekmovanje je posamično, ločeno po spolu na člane in članice. Za izvedbo tekmovanja morajo biti prijavljeni najmanj štirje tekmovalci.

Nagrade: Najboljši trije v vsaki kategoriji dobijo pokale, vsi tekmovalci pa spominsko medaljo. Najboljši trije v vsaki kategoriji postanejo člani državne reprezentance igralcev namiznega tenisa slovenskih bolnikov s PB. Priznanja bo podelil predsednik OK Slovenije, g. Bogdan Gabrovec.

Varnost: Tekmovanje bo izvedeno v skladu z zahtevami in ukrepi glede COVID 19, ki bodo veljali v času izvedbe tekmovanja. Bodimo odgovorni in pridimo le, če smo zdravi. Igramo na lastno odgovornost.            

Športni pozdrav!

Društvo Trepetlika                                                                      Društvo Trepetlika

Vodja enote MB mag. Vinko Kurent                        Predsednica   Cvetka Pavlina Likar

Pri izvedbi prvenstva nas podpirata    :              Mestna občina Maribor              

Shares
Share This