Spoštovani!
 
Vsako prvo sredo v mesecu potekajo izobraževalne pogovorne delavnice skupine za samopomoč, ki deluje pod sloganom »Čaša energije«. Skupino za samopomoč organizira in vodi podpredsednica društva Meta Stošicki preko spletne aplikacije Zoom. Za vse dodatne informacije in prijave je vodja skupine na voljo na e poštnem na naslovu: meta.stosicki@samps.si.
 
 
Prvo srečanje v letošnjem šolskem letu dne 13.09.2023 je bilo namenjeno pogovoru skupine in dogovoru o obravnavanju tem.
 
V mesecu oktobru 04.10.2023 je potekala motivacijsko sprostitvena delavnica. Delavnico je kot gost vodil Rok Koritnik iz nevrološke klinike v Ljubljani. V prihodnje namerava pripraviti  tudi video posnetke in ko bodo pripravljeni bodo le ti na voljo članom skupine.  Član skupine Roman Kosmacin pa je pripravil več avdio posnetkov za sproščanje, ki so jih člani prejeli po srečanju po e pošti.
 
 
V mesecu novembru, 8.11.2023 je bil gost diplomant fizioterapije Žiga Kopač. Tema srečanja je bil pomen vaj za ohranjanje mišične moči. Pripravil bo tudi dokument z opisi vaj in skicami, ki jih bodo člani skupine prejeli po e pošti.
 
Naše decembrsko srečanje, ki bo potekalo preko zoom aplikacije, bo izjemoma v četrtek, 07.12. ob 17. uri. Dr. Dean Georgiev, ki bo naš gost je namreč v sredo odsoten in sva se dogovorila, da bomo prestavili srečanje iz srede na četrtek. Prav tako smo pričetek srečanja prilagodili njegovemu urniku. 
 
Povabilo na srečanje skupaj s povezavo boste tako kot vedno prejeli dva dni pred našim srečanjem.
 
Meta Stošicki
Shares
Share This