Ponujena roka že od nekdaj pomeni pozdrav ali potrditev zaupanja. V humanitarnem društvu Trepetlika vam ponujamo roko, da se nam pridružite. Da nam bo skupaj, z roko v roki, lažje.

Z vašim prispevkom v obliki članarine vam bomo lahko ponudili še več ugodnosti in pomoči pri obvladovanju težav, ki jih prinašajo Parkinsonova, Huntingtonova in druge degenerativne nevrološke bolezni. Da v stiski ne boste sami!

Društvo Trepetlika svojim članom – bolnikom in njihovim svojcem, skrbnikom – že zdaj ponuja veliko:

  • udeležbo na večdnevnih izobraževalnih taborih v Ankaranu s strokovnimi predavanji in delavnicami, prijateljskim druženjem in izmenjavo izkušenj. Članom društva s plačano članarino tudi popust pri plačilu nastanitve v hotelu;
  • sodelovanje pri izobraževanju in sproščanju ter izmenjavi idej prek spleta (zoom webinarji);
  • sodelovanje pri organizirani vadbi namiznega tenisa, kjer so člani Trepetlike na svetovnih prvenstvih že dosegli vrsto medalj in priznanj;
  • sodelovanje v drugih bolnikom prirejenih športnih in razvedrilnih dejavnostih;
  • dvakrat letno prejem društvene revijo Trepetlika, zvrhano polne zanimivih in koristnih informacij in nasvetov za boljše povezovanje in lažje obvladovanje bolezni.

Naj bo z vašo vključitvijo v Trepetliko in s poravnano članarino, ki pomeni velik del dohodka tega humanitarnega društva, še več možnosti za pomoč in sodelovanje!

Izpolnite pristopno izjavo in jo do konca marca 2024 pošljite na naslov Društvo Trepetlika, Šišenska cesta 23, Ljubljana. Pristopna izjava je dostopna na spletni strani https://www.trepetlika.si/clanstvo. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo po telefonu 031 681 080 ali na spletnem naslovu drustvo_trepetlika@t-2.net.

Prijazno pa spomnimo tudi člane , ki za letos še niso poravnali članarine, da to lahko storite z nakazilom na društveni transakcijski račun:

SI 56 0201 4001 6407 805

S pripisom članarina za leto 2023

Članarino lahko nakažete tudi prek spletne banke.

Letna članarina znaša 15 evrov na osebo

Shares
Share This