Nalagam dogodke

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Vabilo na otvoritveno slovesnost ob začetku igranja namiznega tenisa za bolnike s PB

24. maja 2023 od 17:00

VABILO

Občina Starše in Društvo Trepetlika enota Maribor vas vabimo na otvoritveno slovesnost ob začetku igranja namiznega tenisa za bolnike s Parkinsonovo boleznijo, ki bo v sredo, 24.maja 2023 ob 17. uri, v telovadnici Osnovne šole Starše.
Osrednji namen dogodka je, da želimo seznaniti občane Starš o priložnosti, ki jo daje občina ranljivi skupini bolnikov s Parkinsonovo boleznijo, da lahko doma in vsakodnevno igrajo terapevtsko igro, s katero se napredovanje bolezni upočasni in tudi izboljša kvaliteto življenja bolnikom. Ob domačih bolnikih, igralcih namiznega tenisa bodo prisotni tudi soigralci iz skupine Maribor in gostje:
pobudnik igranja namiznega tenisa za Parkinsone v Sloveniji in vodja enote društva Trepetlika, mag. Vinko Kurent, trener namiznega tenisa bolnikov s Parkinsonovo boleznijo, g. Gregor Komac, predsednik ŽNTK Maribor, g. Boris Konjiček, ki je dal v uporabo bolnikom dve namiznoteniški mizi, mrežici in ograje okoli igralnega prostora, ravnatelj OŠ Starše, g. Franc Kekec in
Otvoritev igranja bo izvedel župan občine Starše g. Grajfoner z govorom, čemur bo sledil simbolni VIP SET namiznega tenisa, ki ga bo župan odigral z pobudnikom igranja bolnikov s Parkinsonovo boleznijo v Staršah, g. Ladislavom Zelenjakom.
Dogodek se bo zaključil z igranjem bolnikov in druženjem prisotnih.
Vljudno vabljeni!

Podrobnosti

Datum:
24. maja 2023
Čas:
17:00